ΕΡΓΟ «ΤΕΧΝΗΣ» ΥΨΗΛΩΝ ΑΠΑΙΤΗΣΕΩΝ & ΠΡΟΔΙΑΓΡΑΦΩΝ

Πελάτης: A For Art – Art Design Hotel, Θάσος

Με απόλυτη επιτυχία ολοκληρώθηκε το καλοκαίρι του 2016 το έργο της κρυφής εγκατάστασης συστημάτων ψύξης – θέρμανσης στους εσωτερικούς χώρους του ξενοδοχείου A For Art – Art Design Hotel στη Θάσο.

Με απόλυτο σεβασμό στην ιδιαίτερη αισθητική και αρχιτεκτονική του ξενοδοχείου εγκαταστάθηκε αντλία θερμότητας αέρος – νερού και τοπικές μονάδες FAN COIL του οίκου CHIGO δικαιώνοντας την εμπιστοσύνη που έδειξε ο πελάτης στον εξειδικευμένο συνεργάτη του δικτύου μας.

PORTFOLIO
PORTFOLIO

ΜΕΛΕΤΗ & ΥΛΟΠΟΙΗΣΗ ΟΛΟΚΛΗΡΩΜΕΝΟΥ ΕΡΓΟΥ

Πελάτης: Design Plus – KARE shop, Μαρούσι

Μέσα στο 2016 συνεργάτης του δικτύου μας ανέλαβε τη μελέτη, το σχεδιασμό και την εγκατάσταση των συστημάτων κεντρικού κλιματισμού του καταστήματος KARE shop στο Μαρούσι (Λεωφ. Κηφισίας 7) για λογαριασμό της εταιρίας Design Plus.

Χρησιμοποιήθηκαν μονάδες Light Commercial του οίκου CHIGO, κασέτες καναλάτες, μονάδες μεσαίας και υψηλής στατικής, μονάδες δαπέδου οροφής και μονάδες τύπου Floor Standing.

Η ιδιαιτερότητα του έργου έγκειται στο γεγονός ότι υλοποιήθηκε σε ημιτελείς κτιριακές εγκαταστάσεις.

ΕΡΓΟ ΑΝΤΙΚΑΤΑΣΤΑΣΗΣ ΑΝΤΛΙΑΣ ΘΕΡΜΟΤΗΤΑΣ

Πελάτης: Δημοτικό Ωδείο Θήβας

Το Δημοτικό Ωδείο Θήβας εμπιστεύθηκε σε συνεργάτη της CHIGO το έργο της αντικατάστασης της παλιάς αντλίας θερμότητας αέρος – νερού με νέα, προηγμένης τεχνολογίας 30KW.

PORTFOLIO
PORTFOLIO

ΕΡΓΟ ΠΡΟΜΗΘΕΙΑΣ ΚΑΙ ΕΓΚΑΤΑΣΤΑΣΗΣ

Πελάτης: Ξενοδοχείο SENTIDO, Θάσος

Σε ένα από τα μεγαλύτερα ξενοδοχεία στη Θάσο, το SENTIDO Thassos Imperial, έγινε η προμήθεια και εγκατάσταση μονάδων κλιματισμού της CHIGO.

Εξειδικευμένος συνεργάτης του δικτύου μας, ανέλαβε την εγκατάσταση μονάδων κλιματισμού τύπου Split Unit σε όλα τα δωμάτια του ξενοδοχείου, καθώς και την τοποθέτηση μονάδων Light Commercial τύπου κασέτας 4 κατευθύνσεων στους χώρους του Foyer και του Lobby.

Back to Top