Η CHIGO ΔΙΕΘΝΩΣ

Με εντυπωσιακούς ρυθμούς ανάπτυξης κατακτά την παγκόσμια αγορά.

H CHIGO αποτελεί μία ανερχόμενη δύναμη παγκοσμίως ως μία από τις μεγαλύτερες κατασκευάστριες εταιρίες συστημάτων κλιματισμού.

Έχοντας ως στόχο την κατάκτηση ηγετικής θέσης στις αγορές που δραστηριοποιείται, επιτυγχάνει τα τελευταία χρόνια εντυπωσιακούς ρυθμούς αύξησης του κύκλου εργασιών της, χάρη στην αιχμή του δόρατος της εμπορικής στρατηγικής της που είναι η συνεχής έρευνα για ανάπτυξη πρωτοποριακών και καινοτομικών προϊόντων.

Με εξειδικευμένη καθετοποιημένη παραγωγή πλήρους σειράς προϊόντων κλιματισμού και παραγωγική δυναμικότητα πάνω από 10 εκατομμύρια μονάδες ετησίως, ανταποκρίνεται με επιτυχία στις απαιτήσεις των διαφορετικών πελατών. Αυτό έχει ως αποτέλεσμα η υψηλή ποιότητα της σειράς προϊόντων CHIGO να αναγνωρίζεται πλέον σε πάνω από 180 περιοχές και χώρες διεθνώς.

Η ταχεία εξάπλωση του δικτύου πωλήσεών της αποδεικνύει το γεγονός ότι η ποιότητα των προϊόντων είναι κορυφαία, καθώς προϋποθέτει την κατοχύρωση αυστηρών πιστοποιητικών διαφορετικών προδιαγραφών ανά αγορά.

Η CHIGO ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ

Στην Ελλάδα, τα προϊόντα της CHIGO, αντιπροσωπεύονται και διανέμονται από την εταιρία Qualitair. Η διάθεση των προϊόντων στον τελικό καταναλωτή γίνεται αποκλειστικά μέσω του δικτύου εξουσιοδοτημένων συνεργατών της εταιρίας.

ΤΟ ΟΡΑΜΑ & ΟΙ ΑΡΧΕΣ ΤΗΣ CHIGO

 • Το όραμά μας

  Να κατασκευάζουμε τα καλύτερα συστήματα κλιματισμού στον κόσμο.

 • Η αποστολή μας

  Να κάνουμε τη ζωή των πελατών μας καλύτερη.

 • Η φιλοσοφία μας

  Να παρέχουμε μοντέρνα και high-end ανταγωνιστικά προϊόντα, φιλική και επαγγελματική εξυπηρέτηση με στόχο να έχουμε χαρούμενους πελάτες που απολαμβάνουν την ποιότητα ζωής που επιθυμούν.

 • Χαρακτηριστικά μάρκας

  Ο επαγγελματισμός, η δημιουργικότητα, ο σχεδιασμός, η κομψότητα, ο σεβασμός προς τον πελάτη και προς το περιβάλλον.

 • Πλεονεκτήματα μάρκας

  Η καινοτομία, η τεχνολογία, η ποιότητα, η τεχνογνωσία, η εμπειρία μας έχουν ως αποτέλεσμα τη δημιουργία προϊόντων που ξεχωρίζουν και σε συνδυασμό με την υψηλού επιπέδου υποστήριξη που παρέχουμε μετά την πώληση των προϊόντων δημιουργούν συνεχώς ευχαριστημένους πελάτες που αφενός δικαιώνονται για την επιλογή τους, αφετέρου μας συστήνουν σε νέους πελάτες.

 • Γνωρίσματα Πελατών

  Πελάτες μας είναι όσοι αναζητούν υψηλή ποιότητα ζωής κι ενδιαφέρονται για την υγεία και την άνεσή τους.

  Είναι όλοι όσοι απολαμβάνουν την ποιότητα που προσφέρει στη ζωή τους η χρήση μηχανημάτων υψηλής τεχνολογίας.

ΠΛΕΟΝΕΚΤΗΜΑΤΑ ΜΑΡΚΑΣ & ΠΟΙΟΤΙΚΑ ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΤΙΚΑ

Η CHIGO βασίζει την εξέλιξή της στην υψηλή τεχνολογία επενδύοντας τόσο σε high-end μηχανήματα όσο και σε εξειδικευμένο επιστημονικό προσωπικό και πρωτοπορεί σε intelligent cloud συστήματα.

Είναι η εταιρία στον κόσμο που κατασκεύασε και κυκλοφόρησε το πρώτο iCongo.

Έχοντας ως στρατηγική τη δημιουργία προϊόντων υψηλής ποιότητας αλλά φιλικών προς τους πελάτες χρήστες η εταιρία έδωσε έμφαση και στην πιο μικρή λεπτομέρεια, όπως για παράδειγμα το τηλεχειριστήριο, τους αυτοματισμούς, τον on-line έλεγχο λειτουργίας των μηχανημάτων.

Το σημαντικότερο είναι ότι αναβαθμίζει συνεχώς τις λειτουργίες και τις υπηρεσίες που προσφέρει κρατώντας την υπόσχεση που έχει δώσει ότι θα φροντίζει να κάνει τη ζωή των πελατών της συνεχώς καλύτερη!

Η CHIGO απαντώντας στις προκλήσεις της νέας εποχής στην οποία τα κλιματιστικά μηχανήματα θεωρούνται αναπόσπαστα στοιχεία της διακόσμησης ενός χώρου έδωσε ιδιαίτερη έμφαση στο μοντέρνο design, την υψηλή αισθητική και τα χρώματα τους.

Η CHIGO έχει λάβει TMP και WTDP εγκρίσεις από διεθνείς εταιρίες όπως οι UL, TUV, SGS και Intertek, ενώ τα πιστοποιητικά της πληρούν τις αυστηρές προϋποθέσεις 21 διεθνών προτύπων.

Η CHIGO κατάκτησε τις διεθνείς αγορές χάρη στην υψηλή ποιότητα των μηχανημάτων της τα οποία συνοδεύονται με εργοστασιακή εγγύηση 5 ετών για το σύνολο της μονάδας.

Back to Top

To chigo.qualitair.gr χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει τη διαδικτυακή εμπειρία σου. Εφόσον συνεχίσεις, συμφωνείς με την χρήση των cookies από εμάς.